EJV wil jouw oude EJV-hemd een Tweede Leven geven!

Heb je ergens in jouw kast een EJV-hemd dat te klein is geworden of dat je niet meer draagt, maar wel nog een rondje mee kan? Geef het vanaf dit najaar een tweede leven door het in te leveren tijdens de EJV-jongerendag op 26 oktober! 

Omdat we duurzaamheid en toegankelijkheid erg belangrijk vinden, willen we een aanbod van tweedehands EJV-hemden creëren. Dit is een geweldige kans voor wie een nieuw hemd te duur vindt of voor degenen die liever een duurzame keuze maken. 

Uiteraard geven we je graag iets in ruil. Na het inleveren van je hemd bij onze EJV-stand en een korte controle om te zien of het hemd nog in goede staat is, ontvang je een kortingscode waarmee je tien euro korting krijgt op je volgende aankoop van een nieuw of tweedehands hemd.  

Ik doe mee! 

Super! Breng dan je EJV-hemd in oorspronkelijke staat (zonder badges, fris gewassen en gestreken) naar onze stand op de kinder- en jongerendag in Malle. 

Na een korte controle bepalen we of we het hemd kunnen doorverkopen en ontvang jij je korting van tien euro, die je ter plaatse of bij je volgende aankoop van een hemd in de EJV-webshop kunt besteden. Zo simpel is dat! 

Liever geen korting? Je kunt er ook voor kiezen om het EJV te steunen en geen kortingscode te ontvangen.  

Tot dan!