Activiteiten

4x jeugdwerk

27/05/2020 19:45
03/06/2020 19:45
10/06/2020 19:45
17/06/2020 19:45
Thematitel: Jeugdwerk, ni normaal!


De komende vier weken organiseren we vier inspirerende activiteiten rond jeugdwerk en alles wat daarmee te maken heeft. Van harte welkom! 

Bidden voor het jeugdwerk, ni meer dan normaal! // wo 27 mei 
David Hancart leidt ons in een avond van gebed voor onze kinderen, jongeren en gemeentes. Daarnaast zullen we ook bidden voor onze overheid en de beslissingen die zij komende tijd nog moeten nemen. 

Online jeugdwerk, vind ge da normaal? // wo 3 juni 
Ben jij al gewoon aan het online jeugdwerk? Beleef een toffe online avond met de best practices die jeugdwerkers de afgelopen maanden ontdekt hebben. Geniet en pik meteen wat ideeën mee. 

Panelgesprek: jeugdwerk & het nieuwe normaal? // wo 10 juni 
Hoe kunnen we jeugdwerk vorm geven in deze nieuwe tijd? De positieve maatregelen voor de zomer roepen nog meer vragen bij ons op en het belang van jongeren, gezondheid en welzijn staat soms lijnrecht tegenover elkaar. Wij nodigen verschillende experts uit om antwoord te geven op jouw vragen. 

Jeugdwerk en autisme: heel normaal? // wo 17 juni 
In samenwerking met de organisatie Dit Koningskind bieden we een vorming aan over hoe je kinderen en jongeren met autisme kan helpen om zich thuis te voelen in de zondagsschool, tienerclub of op kamp.

Meedoen? Iedere woensdag vanaf 19:45 welkom via Zoom

Locatie: België

Contactpersoon :

Rebecca Cauwels

Updates

Geef een reactie