Activiteiten

Sociaal tarief

Het EJV wil gezinnen met een bescheiden inkomen een korting aanbieden van 30% op de totale kampprijs.
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

Belgen naar Teenstreet 2020

01/08/2020 - 08/08/2020

Omwille van de huidige corona-crisis kan Teenstreet 2020 niet in normale omstandigheden doorgaan maar zal er een online aanbod komen. Hier volgt zo snel mogelijk meer info over.


DOEL

Het doel van TeenStreet is om christenjongeren te motiveren en toe te rusten om een echte vriendschap met Jezus te hebben en die te laten zien in hun wereld, dit in samenwerking met de kerk. Het is een internationaal, christelijk jongerenevent.

Kom met je jeugdgroep, met je leiding als coach, om gedurende deze week naar elkaar, maar vooral om samen naar God toe te groeien. Of kom alleen en ontmoet nieuwe vrienden met wie je samen God kan grootmaken.


IMPACT

Wij willen een blijvende impact hebben in het leven van de tieners. Dit betekent dat we hen niet vertellen wat ze moeten doen, maar de tiener helpen te leren om eigen keuzes te maken. Om de tieners te helpen het geleerde toe te passen in hun eigen leven, zijn kleine groepen en persoonlijke Bijbelstudie een belangrijk onderdeel.

RELATIONSHIPS

Wij willen dat tieners een (h)echte relatie met God hebben, maar ook gezonde relaties met andere mensen. Ons doel is dat we God en elkaar liefhebben tijdens TeenStreet. Daarom willen we voor de tieners mogelijkheden creëren waarmee ze hun relatie met Jezus, met andere tieners en met betrouwbare volwassenen kunnen ontwikkelen.

EMPOWERMENT

Wij willen een generatie mensen laten opgroeien die op God vertrouwen en deze mensen nu inzetten, niet ergens in de toekomst. Wij willen tieners de mogelijkheid geven om God op verschillende manieren te dienen. Voor het dienen gebruiken ze hun eigen talenten en passies. Het gaat erom dat tieners samen actie ondernemen voor God en een gebroken wereld!

Verantwoordlijke: OM België

Updates

Geef een reactie