Activiteiten

Sociaal tarief

Het EJV wil gezinnen met een bescheiden inkomen een korting aanbieden van 30% op de totale kampprijs.
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

ConneXion II [CX]

28/09/2018 17:00 - 30/09/2018 17:00
Thematitel: Educate – Captivate – Connect
Geboortejaar: 1996 - 1981

Connexion

Educate Captivate Connect


Connexion biedt een unieke kans aan twintigers en dertigers die met hart, ziel en verstand God willen dienen en verlangen te groeien in hun relatie met God. Op dit weekend dagen we elkaar uit, en inspireren en motiveren we elkaar om samen na te denken over Gods werk in ons leven. Als jonge generatie gaan we voor het rijke leven in onze gemeentes. We willen onze handen uit de mouwen steken en bouwen aan de gemeente van vandaag. Daarnaast willen we gewoon lekker samen chillen en nieuwe vrienden ontmoeten, terwijl we God aanbidden en nieuwe groei willen beleven door Hem. Wordt jij ook warm van deze dromen over de gemeente, kom dan zeker bij ons langs!

Tijdens deze CX-editie doen we dat door elkaar als groep te bemoedigen en stil te staan bij de profetische bediening. Deze bediening kwam tijdens ons vorige succesvolle CX-weekend niet aan bod. Wat is een profeet eigenlijk? Hoe functioneert deze dienst aan Gods gemeente vandaag en hoe gaan we daar op een Godvruchtige manier mee om. We verlangen ernaar dat Gods volk kan groeien in het verstaan van Gods stem. Voor je persoonlijke leven, maar ook voor een ander.

Zoals gebruikelijk zullen er weer verschillende bedieningen zullen op CX actief aanwezig zijn en helpen je om de éne Persoon van Jezus Christus centraal te plaatsen en te groeien in je relatie met God. Connexion wil hiermee een brug maken tussen jou en God en tussen jou en anderen, tot opbouw en eer van Christus' gemeente. Zoals gebruikelijk zullen er weer verschillende bedieningen zullen op CX actief aanwezig zijn en helpen je om de éne Persoon van Jezus Christus centraal te plaatsen en te groeien in je relatie met God. Connexion wil hiermee een brug maken tussen jou en God en tussen jou en anderen, tot opbouw en eer van Christus' gemeente.

We zullen samen genieten van de heerlijke sfeer op het strand bij De Haan, samen met Sam Biesbrouck en Lucy Latruwe genieten van lofprijs en aanbidden, volop smullen van de fantastische tapas en BBQ die onze chefkoks Hanna en Bart van Dingelen ons aanbieden, diverse gesprekken en sessies met Wim Kok hebben over de profetische bediening, waar in we alles mogen vragen en uiteraard onderwijs krijgen van Johan Latruwe en Raymond Hausoul over het beter verstaan van Gods stem en de rol en functie van de profetenschool in de Bijbel.

Be Connect.

https://www.facebook.com/ConneXion-1217952571621431/

Prijs EJV-lid: €80
Prijs niet-EJV-lid: €87
Locatie: 
De Repoo
Grotestraat 144
B-8420 De Haan
België

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Je moet ingelogd zijn om je te kunnen inschrijven.
Reeds een account? Log hier in.
Nog geen account? Meer info hier.

Downloads

BestandsnaamGrootte
PDF icon cx-benodigdheden.pdf792.48 KB
PDF icon cx-weekendschema.pdf197.82 KB

Geef een reactie