Activiteiten

Media

Sociaal tarief

Het EJV wil gezinnen met een bescheiden inkomen een korting aanbieden van 30% op de totale kampprijs.
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

EJV Gezinnenkamp 2018

04/08/2018 16:00 - 11/08/2018 11:00
Thematitel: 'Er was eens...'

Beste mogelijke deelnemer van het gezinnenkamp 2018,

Wij hebben het genoegen u te mogen uitnodigen voor het gezinnenkamp 2018 dat plaatsvindt van 4 tot 11 augustus op het BEZ-kampterrein te Limauges (Chemin de Bigaumont 4, 1341 Céroux-Mousty). Een enthousiast team staat paraat om samen met u een heerlijke week te beleven zodat u na het kamp aan iedereen kan vertellen: 'Er was eens... het gezinnenkamp 2018'

Spreker voor de volwassenen: Kurt en Fokkeline Maeyens. Onderwerp: 'Er was eens... een opvoeding'

Inschrijven

Het kamp is volzet. Je kan nog inschrijven voor de wachtlijst, moesten er onverwacht nog plaatsen vrijkomen. Stuur dan een e-mail naar ejv.gezinnenkamp@gmail.com. met daarin namen van je gezinsleden, geslacht en geboortedatum. Gelieve ook door te geven wie van de gezinsleden al dan niet EJV-lid is.

Als stuurgroep hopen we dat ieder gezin dat zich aanmeldt ook mee kan op kamp. 

Nadat je een mail stuurde om in te schrijven, proberen wij je binnen de week te laten weten of je mee kan op kamp. We sturen je dan ook een link door, waarop je meer gegevens over je gezin moet invullen. We vragen dan ook om alvast een voorschot te storten. Pas als al deze dingen in orde zijn (inschrijfmail, gezins-info via link, voorschot) is je inschrijving definitief!

Kostprijs:

13 jaar en ouder = prijs EJV-lid: 195 euro / prijs niet-EJV-lid: 202 euro

5-12 jaar = prijs EJV-lid 150 euro / prijs niet-EJV-lid: 157 euro

1-4 jaar = prijs EJV-lid 125 euro / prijs niet-EJV-lid: 132 euro

0 jaar = gratis

Maximumprijs per gezin: 700 euro. Opmerking: de maximumprijs per gezin wordt met 7€ verhoogd voor elk gezinslid dat geen lid is van het EJV!

Info over betaalwijze ontvang je bij bevestiging van inschrijving.

Mocht de kostprijs van het kamp een probleem zijn, kan je steeds contact met ons opnemen en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Visie van de stuurgroep:

Het gezinnenkamp wil graag een gezinsversterkende, geloofsversterkende, intergenerationele kampweek aanbieden waar jong en oud, (groot)ouders, kinderen, jongeren en volwassenen actief betrokken worden en bijdragen aan de inhoud van het kamp. 

Om deze reden proberen we de verschillende programma’s voor kinderen en volwassenen op elkaar af te stemmen en gedeeltelijk te integreren. Het kamp wil een vakantieplaats zijn voor traditionele gezinnen, éénoudergezinnen, grootouders met kleinkinderen, gezinnen zonder kinderen en singles, … iedereen is welkom!

Ons vertrekpunt is de apostolische geloofsbelijdenis. Op dat fundament mag het kamp een labo zijn waar deelnemers van elkaar kunnen leren met respect voor een verschillende achtergrond of geloofsbeleving. 

Ook willen we op het kamp een oase van rust realiseren waar iedere deelnemer zichzelf kan en mag zijn. Door ruimte te laten voor ieders persoonlijkheid en geloofsbeleving en in te zetten op een intergenerationele werking willen we een kamp organiseren waar het geloof van iedere deelnemer opgebouwd wordt om zo God te eren.

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot in augustus!

De stuurgroep (Johan, Marian, Joshua, Caroline, Esther, Joris, Reninca, Beate en Nicolas)

Locatie: 
Camp de Limauges
Chemin de Bigaumont 4
1341 Céroux-Mousty
België

Contactpersoon :

Johan Lorein & Joshua Mantels

Geef een reactie