Activiteiten

Media

EJV JONGERENDAG 2019

02/11/2019 10:00 - 20:30
Thematitel: Pursuing Happiness
Geboortejaar: 2007

Inschrijven via de website is niet meer mogelijk, MAAR je bent nog meer dan welkom! Je kunt ook nog een ticket krijgen op de dag zelf, dus zie jullie daar!


De EJV-Jongerendag vindt plaats over exact:


De EJV-Jongerendag is een jaarlijks feest voor en door christenjongeren. Een plaats waar we de boodschap van Jezus Christus op een hedendaagse manier vorm willen geven met hoofd, hart en handen.

Was je er vorig jaar ook bij in Malle? Dit jaar vindt deze dag plaats op zaterdag 2 november in het Provinciaal Vormingscentrum te Malle.

Pursuing Happiness, waar word jij gelukkig van? Waar worden anderen gelukkig van? En is het echt waar dat Jezus ons gelukkig kan maken? We gaan het samen ontdekken.

Wat mag je tijdens het programma verwachten:
Lofprijs en aanbidding met de EJV Muziekkampband, ontspanning, een nieuwe EJV-dans, goede sprekers (Laurens Saenen en Laurens Jans) en een optreden van Break Free Worship.

Het is een programma van s'ochtends tot s'avonds.
We openen de deuren om 9u30 en sluiten ten laatste af om 20u30, zodat iedereen op tijd naar huis kan. 's Middags worden er broodjes verkocht en 's avonds is er friet en pasta te koop voor als de honger toeslaat.

We hopen er één groot feest van te maken samen met jou en al je (kamp)vrienden.

Belangrijk: De EJV-Jongerendag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.
Heb je geen vervoer? Geen probleem, neem je ouders mee, want ook voor hen is er een speciaal programma. Ook je jongere broers en/of zussen zijn meer dan welkom op de EJV Kinderdag, die op dezelfde locatie plaatsvindt. Kortom, een dag voor de ganse familie die je zeker niet wilt missen!

Locatie: 
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61
2390 Malle
België

Contactpersoon :

Jilly Cuyvers

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DEZE ACTIVITEIT WERDEN GESLOTEN!

Updates

Geef een reactie