Activiteiten

Sociaal tarief

Het EJV wil gezinnen met een bescheiden inkomen een korting aanbieden van 30% op de totale kampprijs.
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

Kom&Zie Tienerkamp 2020

01/08/2020 14:00 - 08/08/2020 11:00
Geboortejaar: 2005 - 2007

De zomerkampen gaan door en dus ook het Kom&Zie Tienerkamp!

Jullie hebben even moeten wachten op nieuws vanuit het kamp, maar zoals vaak blijkt geen nieuws, dus goed nieuws. Ondanks het positieve nieuws zal het zomer van 2020 er anders uitzien dan we gewend zijn.

Om de kampen zo coronaproof en verantwoord mogelijk te organiseren, heeft de jeugdwerksector samen met minister van Jeugd Benjamin Dalle en viroloog Marc Van Ranst een aantal basisvoorwaarden uitgewerkt om veilig op kamp te kunnen gaan. Dat draaiboek geeft ons zeer concrete richtlijnen en maatregelen om ons kamp praktisch en organisatorisch voor te bereiden. Dat zorgt ervoor dat we dit jaar werken met een beperking op het aantal deelnemers.

Hoe pakken wij als kamp het nu concreet aan. We hebben verschillende scenario’s bekeken en vooral naar de haalbaarheid gekeken om zo tot een gedragen besluit te komen. Als Kom&Zie Tienerkamp splitsen we ons kamp op in drie bubbels: jongensbubbel, meisjesbubbel en keukenploegbubbel. We gaan in de zomer 2020 resoluut voor het jeugdbewegingsgevoel. We kiezen letterlijk om ons gebouw in twee helften op te splitsen, dus 32 jongens en 32 meisjes. Een groot deel van deze plekken zijn reeds ingevuld. Schrijf je dus nog snel in als je erbij wilt zijn! Zijn er geen plekken meer vrij, schrijf je dan zeker in voor de wachtlijst, want mogelijks vallen er dit jaar nog deelnemers af, waardoor jij alsnog mee kunt gaan.

We vragen van jullie zowel begrip als vertrouwen in ons kamp om alles in goede banen te leiden.

Het is een stevige opdracht, maar we staan paraat en halen alles uit de kast om er een topkamp van te maken.


"Fun - Faith - Friends" is de samenvatting van wat dit kamp jou te bieden heeft.

Heb je zin in:

  • fantastische spelen
  • frisse studies
  • nieuwe vriendschappen

Dan is het Kom&Zie Tienerkamp zeker iets voor jou!


Wat? De Heilige Geest? Lekker vaag en zo veraf... Toch is dat nu juist niet de bedoeling. Want nooit is God zo nabij dan wanneer de Heilige Geest in ons woont en werkt. Kom en leer tijdens het kamp de Heilige Geest beter kennen en zie Zijn betekenis voor jouw leven, zodat het gaat borrelen en bruisen in jouw hart! 

Prijs EJV-lid: €145
Prijs niet-EJV-lid: €152
Locatie: 
Campus des Taillis
Rue du Bois Pirart 127
1332 Genval
België

DE INSCHRIJVINGEN VOOR DEZE ACTIVITEIT WERDEN GESLOTEN!

Updates

Geef een reactie