Activiteiten

Sociaal tarief

Het EJV wil gezinnen met een bescheiden inkomen een korting aanbieden van 30% op de totale kampprijs.
Voor meer informatie klik op de onderstaande afbeelding.

ONLINE Kamp voor kinderen/jongeren met de leukste glimlach 2020

12/07/2021 18:30 - 17/07/2021 11:00

Omwille van de risicogroep waartoe de deelnemers van dit kamp behoren, alsook het feit dat verschillende begeleiders in de zorg werken, hebben we ervoor gekozen om dit jaar opnieuw het kamp voor kinderen/jongeren met de leukste glimlach niet fysiek te laten doorgaan. Wel zal er - net als vorig jaar- een heel tof online kamp zijn. Wil je graag dagelijks deze spelletjes en liedjes ook ontvangen? Stuur dan een mail naar deleuksteglimlach@ejv.be met als onderwerp "Ja, ik wil ook graag deelnemen aan het online kamp". Dan zullen de kampverantwoordelijken, Wim & Els, met veel liefde ook jou de nodige info bezorgen. We hopen op jullie begrip en kijken alvast uit naar de zomer dat ook dit kamp weer fysiek kan doorgaan!

Ook als je 'nieuw' bent en nog niet eerder meeging: je bent heel welkom het online kamp mee te volgen! Misschien voor jou wel een toffe manier om eens een kijkje te nemen hoe dit kamp eruit ziet, en kun je een volgende keer mee als het hopelijk weer fysiek kan doorgaan!


Een kamp voor kinderen/jongeren met een mentale beperking. Aan de hand van leuke activiteiten, liedjes en verhalen staan Jezus en God centraal tijdens ons bijbelfeest. Dit is volledig aangepast aan de deelnemers.
Voor de rest doen we nog andere leuke dingen zoals zwemmen, go-carten, snoezelen,.... 

Wim en Els zijn twee lieve, toffe en enthousiaste mensen
uit Poperinge die een hart hebben voor dit kamp. Als EJV zijn we dan ook
erg dankbaar dat zij dit kamp voor een vierde keer willen trekken deze zomer, 
samen met een enthousiast team van begeleiders.
Het wordt dan ook de 18e editie van dit geweldige kamp.

Inschrijven?

Vanaf vandaag kunnen jullie uw zoon of dochter inschrijven voor het kamp.
Inschrijven doen jullie door een mail te sturen naar deleuksteglimlach@ejv.be met vermelding van de deelnemersgegevens (voornaam, naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, email). Daarna ontvang je alle verdere info rondom het kamp ivm betaling en rekeningnummer.

Locatie: 
Koningin Fabiola Home
Weldoenerslaan 5
3630
België

Contactpersoon :

Wim & Els Verheye

Updates

Geef een reactie