Activiteiten

Watoto online concert

13/05/2021 16:00 - 16:45
Thematitel: We Will Go!

Zing en dans mee en laat je inspireren en bemoedigen! Donderdag 13 mei, Hemelvaarstdag om 16u00 zenden we een online Watoto concert uit met als thema 'We Will Go'! Een concert vol vrolijke liedjes om God groot te maken en krachtige getuigenissen over hoe Jezus zorgt. Wij twijfelen of jij stil kunt blijven zitten ;-).  Dus plan hm zeker in je agenda!

Watoto

Wat Watoto juist is? Een kerk in Oeganda die kinderen in kwetsbare situaties uit omliggende dorpen opvangt. De kinderen krijgen de kans om naar school te gaan en worden opgeleid om als sterke leiders uiteindelijk terug naar hun dorpen te gaan. Ieder kind krijgt binnen dit project de kans om mee te zingen in het Watoto-koor en op tour te gaan.

Misschien ken je hen al, want ze waren al eens in België, en zouden vorig jaar (mei 2020) opnieuw komen. Maar, zoals er zoveel niet door kon gaan door corona, moest ook deze tour worden afgezegd. Toch zaten de kinderen niet stil. Al in het begin van de pandemie namen ze dit online-concert op dat we op Hemelvaartsdag uitzenden.

Fysieke tour: misschien wel bij jou!

Ondertussen kijken we er heel hard naar uit om hen (hopelijk volgend jaar) in het echt te kunnen ontvangen. Heb je als jeugdgroep of kerk interesse om dit koor te ontvangen? Neem zeker contact op met ons (eline.hoolsema@evj.be), dan bekijken we de mogelijkheden. Ze hebben ook een heel tof scholenproject, incl. concert, dus Scholen met de Bijbel: laat ook zeker iets weten als dat mogelijk iets voor jouw school kan zijn. 

Genietse!

Concertlink: https://youtu.be/BGvDPe_u-ZQ

Locatie: België

Contactpersoon :

Eline Hoolsema
0483456006

Updates

Geef een reactie