Activiteiten

Webinar i.s.m. Cherut Belgium

08/10/2020 20:00 - 21:30
Thema: Dressember

Dressember is een jaarlijkse actie die gehouden wordt door mensen over de hele wereld - jong en oud, man en vrouw...en dit jaar doen we als EJV ook mee! Ben je benieuwd naar de achtergrond rond Dressember for Belgium of hoor je graag hoe je met je tienergroep mee kunt doen? Misschien denk je er wel over om met je kidsclub mee te doen - eh...is het eigenlijk ook voor kinderen?  

Al deze vragen komen zeker aan bod, dus houd alvast 8 oktober vrij in je agenda! In samenwerking met Johanneke van Cherut Belgium organiseren we deze boeiende webinar.

Bereid al je vragen maar voor en zit om 20u klaar op Zoom!

Een klein tipje van de sluier...

Met Dressember zamelen we geld in tegen mensenhandel. Dat komt namelijk nog steeds voor. Door heel de maand december een kleedje of das te dragen vraag je hier aandacht voor en probeer je geld op te halen.

Cherut is een organisatie die zich inzet voor vrouwen in de prostitutie en mensenhandel in België. Het werk is ontstaan op straat maar inmiddels bieden we hele waaier van hulpverlening aan om kansen te bieden aan vrouwen die de wereld van prostitutie of een situatie van uitbuiting willen verlaten. Op de website kun je er meer over lezen.

Verantwoordlijke: Martine van Houten

Updates

Geef een reactie