Ideeënplein

Nog geen stemmen

Creatief bidden met kinderen

Mar10e
Bijeenkomst: Gezin, Viering, Zondagschool
Thema: Interactieve en creatieve gebedsideeën

[Onderstaande tekst komt van www.creatiefkinderwerk.nl]

Hoi allemaal!

Alle kinderen zijn vrij. De scholen zijn dicht. Sportclubs en kerken zijn gesloten. Allemaal vanwege het coronavirus. Steeds meer mensen lijken ziek te worden. Wat kunnen wij doen?

We kunnen met elkaar bidden en de Here God vragen of Hij bij de zieke mensen wil zijn en hen snel weer beter wil laten worden. Ook kunnen we bidden voor dokters en verplegers, dat de Here God hen wijsheid en kracht wilt geven.matthijs logo

Misschien ben je zelf een beetje bang van al dat nieuws over het coronavirus. Misschien maak jij je zorgen voor mensen die misschien wat ouder of minder gezond zijn. Ook deze zorgen mogen wij vandaag aan de Here God geven.

Ik heb verschillende creatieve gebedsideeën gevonden, die jij samen met een volwassene kunt doen. Ideeën die je helpen om thuis met elkaar voor anderen te bidden. Ook hebben we vier liedjes over gebed gevonden die je misschien met elkaar kunt zingen.

De komende tijd zal ik meerdere ideeën hier toevoegen. Vergeet je niet om zondags en ook doordeweeks te kijken en mee te doen?

groetjes,

Matthijs Vlaardingerbroek

Geef een reactie