Bedankt kinderwerkers!

Op zoek naar iets kleins om je kinderwerkers te bedanken dat ze tijdens de coronaperiode toch op post bleven? Of helpen er tijdens de zomerperiode mensen mee met je kinderwerk die eigenlijk geen kinderwerker zijn maar toch willen helpen? Of is het al bijna september en wil je je kinderwerkers alvast bedanken voor het komende jaar?

Dan is deze leuke boekenlegger iets voor jou! Gebaseerd op Mattheüs 25:40:En de Koning zal hun antwoorden: Voorwaar, Ik zeg u: voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan.

Je kan kiezen tussen de teksten “Alles wat je voor deze kleintjes gedaan hebt, heb je ook voor Mij gedaan” of “Alles wat je voor deze kids gedaan hebt, heb je ook voor Mij gedaan”.

Hoe maak je ze?

1. Download de boekenleggers naar keuze en druk ze af. Per A4-vel passen er 8 boekenleggers. Er is voldoende marge voorzien zodat de boekenleggers nog een randje van het gekleurde papier tonen (zie stap 2).

2. Knip een gekleurd blad papier in 8 stroken. Het is het mooist als je een dik, blauw blad hebt maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Kijk voor je kniprichting naar de download.

3. Knip de boekenleggers uit en kleef ze op je gekleurde stroken papier.

4. Schrijf eventueel nog een bemoediging of persoonlijk woordje op de achterkant.

Veel plezier!

Het EJV Kidsteam