EJV Kids Paasproject 2021

Het is wat he, in coronatijden de kinderen toch meegeven wat Gods Woord ons vertelt over Pasen! We hopen dat dit Paasproject jullie een HART onder de riem kan steken en wat inspiratie kan geven om met de paasboodschap aan de slag te gaan.

Hoera, Jezus leeft – ja, dat KLOPT!

Inhoud Paasproject:

Dit pakket werd zo samengesteld dat je zelf kan uitkiezen wat voor jouw situatie het beste past: zowel (grote) kindergroepen als gezinnen kunnen het gebruiken.

Doe je een live samenkomst met de kinderen uit je kinderwerking? Super!! Doe dan zeker een leuke paaszoektocht en vertel aan de hand van wat de kinderen vinden het paasverhaal op hun eigen niveau! Of laat Rosa van het EJV Kidsteam het verhaal vertellen door het filmpje op te zetten. Test daarna hun kennis van het paasverhaal en speel de “Wie is het?”-paasquiz met vragen voor jong en oud. Kan jij alles vinden zonder de tips op te zoeken?

Ga je graag creatief aan de slag? Probeer dan het paaskruis te maken, of misschien is een paastuintje wel wat voor jou? De opstandingskoekjes zijn dan weer ideaal om met kinderen het verhaal op een verrassende, visuele manier tot leven te brengen. Een rustige activiteit voor klein en groot? Die stak Noemi (9 jaar oud) in elkaar door een prachtige paastekening uit te tekenen.

Download de volledige PDF:

  1. Paaszoektocht met Paasverhaal
  2. Paasquiz: wie is het?!
  3. Maak je eigen paastuintje in 5 stappen
  4. Klop je eigen paaskruis
  5. Verrassende opstandingskoekjes
  6. Kleurplaat

Videomateriaal

Wil je wat visuele ondersteuning? Kijk dan op het YouTube-kanaal van EJV Kids voor leuke filmpjes bij het paasverhaal, het paaskruis en het paastuintje.

De kinderen kennen de enthousiaste EJV’ers in beeld vast nog van de EJV Kidsweek šŸ™‚