Kampen

Bosspelen, pleinspelen, waterspelen, toffe samenkomsten en gespreksgroepjes. Dat kan allemaal op kamp! Of je voorkeur nu uitgaat naar lekker sportief, heerlijk ontspannen of het authentieke kampgevoel: er is voor elk wat wils.

EJV Jongerendag

De EJV-Jongerendag is een jaarlijks feest voor en door christenjongeren. Een plaats waar we de boodschap van Jezus op een hedendaagse manier vorm willen geven met hoofd, hart en handen.

EJV PrijsAvond

Op de EJV PrijsAvond willen we samen met jou en honderden andere jongeren God groot maken en Zijn liefde voor ons vieren. Dat doen we doormiddel van inspirerende sprekers, krachtige getuigenissen, multimedia en een steengoede band.

BEOJD

Belgen naar de EO Jongerendag

Na twee jaar geen EO-Jongerendag zijn ze terug! Het wordt weer een giga feest en daar kunnen wij Belgen niet op ontbreken. Stap mee op onze bus. Neem je vrienden mee of maak nieuwe vrienden, want er komen nog superveel anderen.

Inleefreizen

Op inleefreis gaan met een christelijke organisatie? Het kan bij het EJV! Laat je hart raken en steek je handen uit de mouwen. Samen delen we Jezus’ liefde uit aan mensen op de vlucht.

SportQuest

Brengt geloof, jongeren en sport samen! Want sport is de taal, jongeren de doelgroep, gemeenten de sleutel, en relaties de noodzaak!

Jongerenkern

Wil je graag mee nadenken over de activiteiten, zoals de EJV-Jongerendag en meewerken aan projecten zoals de week tegen pesten? Wil je de hoofden bij elkaar steken hoe we als jongeren een stem kunnen krijgen in de werking van het EJV? Dan is de jongerenkern misschien wel iets voor jou! Meer informatie? Stuur een mailtje.

Vragen?

Loorke Kalkhuis

Verantwoordelijke JONG

Blogs voor jongeren

EJV zoekt enthousiaste bloggers

Ben jij een jongere, jeugdleider of student die graag een verhaal deelt om anderen te inspireren en/of te bemoedigen? Laat je stem dan horen en maak je zichtbaar op onze site door een blog of interview! Interesse? Neem contact op via loorke.kalkhuis@ejv.be.

Wie weet staat binnenkort jouw blog op deze plek!

Activiteitenaanbod JONG