Kampen

Bosspelen, pleinspelen, waterspelen, toffe samenkomsten en gespreksgroepjes. Dat kan allemaal op kamp! Of je voorkeur nu uitgaat naar lekker sportief, heerlijk ontspannen of het authentieke kampgevoel: er is voor elk wat wils.

EJV Jongerendag

De EJV-Jongerendag is een jaarlijks feest voor en door christenjongeren. Een plaats waar we de boodschap van Jezus op een hedendaagse manier vorm willen geven met hoofd, hart en handen.

EJV PrijsAvond

Op de EJV PrijsAvond willen we samen met jou en honderden andere jongeren God groot maken en Zijn liefde voor ons vieren. Dat doen we doormiddel van inspirerende sprekers, krachtige getuigenissen, multimedia en een steengoede band.

BEOJD

Belgen naar de EO Jongerendag

Na twee jaar geen EO-Jongerendag zijn ze terug! Het wordt weer een giga feest en daar kunnen wij Belgen niet op ontbreken. Stap mee op onze bus. Neem je vrienden mee of maak nieuwe vrienden, want er komen nog superveel anderen.

Inleefreizen

Op inleefreis gaan met een christelijke organisatie? Het kan bij het EJV! Laat je hart raken en steek je handen uit de mouwen. Samen delen we Jezus’ liefde uit aan mensen op de vlucht.

SportQuest

Brengt geloof, jongeren en sport samen! Want sport is de taal, jongeren de doelgroep, gemeenten de sleutel, en relaties de noodzaak!

Vragen?

Jilly Cuyvers

Verantwoordelijke JONG

Blogs voor jongeren

EJV zoekt enthousiaste bloggers

Ben jij een jongere, jeugdleider of student die graag de pen grijpt om rond actuele thema’s of rond het EJV jaarthema iets te schrijven wat andere jongeren kan inspireren? Laat je stem dan horen en wordt deel van het JONG-blogger-team. Interesse? Neem contact op via blogger@ejv.be.

Wie weet staat binnenkort jouw blog op deze plek!

Activiteitenaanbod JONG