vanaf 13 jaar

1 juni 2024

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10
3084 BA ROTTERDAM
Nederland

Loorke Kalkhuis

Ga mee met BEOJD!

Ook dit jaar willen héél graag met een groep Belgen afreizen naar de EO-Jongerendag die plaatsvindt op 1 juni, in de Ahoy, Rotterdam. Er zal een opstapplaats zijn in Genk, Limburg.

OPGELET: de bustickets zijn uitverkocht!

Volg ons op

Ga mee met BEOJD!

Waar en wanneer opstappen?

Vragen?

Opstapplaatsen

Opstapplaats GENK

VEG Paulus – Evence Coppéelaan 31, 3600 Genk

Heenreis

Aanmeldtijd heenreis: 10.00 uur

Vertrektijd: 10.30 uur stipt

Terugreis

Aanmeldtijd terugreis: stipt 21.00 uur

Aankomsttijd: ongeveer 23.30 uur

Organisator: EJV in samenwerking met Youth Community Paulus (EJV Genk)

Inschrijvingen

De bus van Genk naar de EO-Jongerendag is volzet! Het is niet meer mogelijk om een busticket te bestellen.

OPGELET: De inschrijving is voor de reservatie van de busreis ernaartoe en terug. Inkomtickets voor de EO-Jongerendag moet je zelf bestellen op de website van de EO-Jongerendag (knop hieronder)! Disclaimer: 90% van de tickets is al uitverkocht, waaronder alle veldtickets. Wacht dus niet meer té lang met tickets kopen!

DISCLAIMER: 90% van de tickets is al uitverkocht, waaronder alle veldtickets. Wacht dus niet meer té lang met tickets kopen!

Disclaimer over EO Beam

EO Beam is een externe organisatie, waardoor het inhoudelijk andere accenten kan leggen dan je binnen je lokale EJV-afdeling gewend bent. Wij zetten toch graag onze schouders onder een dag zoals de EO-Jongerendag, enerzijds uit traditie, anderzijds omdat we getuige geweest zijn van mooie en gezegende dingen die er gebeuren. Dat betekent niet dat we automatisch achter al hun uitgangspunten staan. We moedigen jongeren en jeugdleiders daarom aan om voor en na de dag met elkaar in gesprek te gaan over hun ervaringen en de inhoud van het programma.