vanaf 13 jaar

22/10/22

APB Vormingscentrum

Smekenstraat 61
2390 MALLE

Jilly Cuyvers

Wat mag je tijdens het programma verwachten:

Lofprijs en aanbidding met het EJV Muziekkamp, ontspanning, dans & drama, een nieuwe EJV-dans, goede sprekers en eindigen doen we met een knallende aanbiddingsconcert.

Het is een programma van s’ochtends tot s’avonds.
We openen de deuren om 9u30 en sluiten ten laatste af om 20u30, zodat iedereen op tijd naar huis kan. ‘s Middags worden er broodjes verkocht en ‘s avonds is er friet te koop voor als de honger toeslaat.

Tijdens de editie van 2019 hebben we gezongen, gedanst, gebeden, gepraat, gegeten, gesprongen, geluisterd, GEFEEST. Check it out in het filmpje en de info op deze pagina.

Na twee jaar zonder EJV-Jongerendag kijken we uit naar editie 2022 op zaterdag 22 oktober! Ben jij er ook weer bij? Meer info volgt…

Sprekers

In 2019 hadden we de volgende sprekers:

Laurens Saenen

Laurens Saenen is de fiere echtgenoot van Marlies, vertoeft zich graag onder mensen, is jeugdleider en heel enthousiast bezig in de City Life Church in Leuven. Hij werkt voltijds als leerkracht protestantse-evangelische godsdienst maar uit zijn passie voor God vooral ten volle als spreker.

Laurens Jans

Laurens Jans is getrouwd, motiverend jeugdleider (vooral in de zomer), is 30 jaar oud en afkomstig uit Limburg. Hij werkt als laborant en zoekt ook in zijn vrije tijd de dingen graag uit. Zo verdiept hij zich in Gods Woord en zoekt naar manieren om dit te vertalen op een eigentijdse, visuele, begrijpbare manier. Hij beschouwt het als een persoonlijke missie om jongeren te triggeren met Gods Woord om ons leven te vormen en te kneden door Zijn leiding en stem.

Algemene info

De EJV-Jongerendag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.
Heb je geen vervoer? Geen probleem, neem je ouders mee, want ook voor hen is er een speciaal programma. Ook je jongere broers en/of zussen zijn meer dan welkom op de EJV Kinderdag, die op dezelfde locatie plaatsvindt. Kortom, een dag voor de ganse familie die je zeker niet wilt missen!