vanaf 13 jaar

01/11/23

APB Vormingscentrum

Smekenstraat 61
2390 MALLE

Loorke Kalkhuis

EJV Jongerendag 2023 – Ni van hier!

Zijt ge van hier?

De EJV Jongerendag is een feest voor en door christenjongeren. Tijdens het ochtendprogramma, dat van start gaat om 10 uur, zal onder andere Nederlandse influencer en zanger Marc Floor – bekend van The Voice Kids – ons meenemen in zijn wereld en in lofprijs. Timon Evenblij zal ons onderdompelen in het jaarthema “Ni van hier”. De namiddag is gevuld met sportieve, creatieve en inspirerende workshops en andere gezellige en leuke activiteiten.

Natuurlijk staat er als vanouds een springkasteel klaar, zien we je graag in het EJV Café, leren we de EJV dans en is het DE DAG om al je kampvrienden te ontmoeten.

We sluiten om 18u de dag af met een gezamenlijk krachtig aanbiddingsconcert onder leiding van de Vlaamse worshipband We Are One. Daarbij zal Diede Smits nog een woordje delen over hoe we niet van hier zijn maar toch hier zijn. Huh?! Tot 1 november dus!

Programma 2023

Marc Floor

Wel hier, ni van hier. Nederlandse gelovige influencer en zanger, bekend van The Voice of Holland.

Timon Evenblij

Voorzitter van het EJV. Spreker bij CLC Leuven en 1/11 op het podium van de EJV Jongerendag!

We are One

Vorig jaar kon je ze al aan het werk zien op de EJV Jongerendag en nu staan ze er weer tijdens het avondprogramma: We are One!

Diede Smits

Een gedreven kampleider op zowel kinder- als tienerkampen. Animator bij Peper en instructeur op de hoofdanimatorcursus.

Algemene info

De online inschrijvingen voor de EJV Jongerendag 2023 zijn vanaf nu geopend! Ga je dus snel inschrijven via de QR-code of via deze link: Ik schrijf me in

De EJV Jongerendag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.

Heb je geen vervoer? Geen probleem, neem je ouders mee, want ook voor hen is er een speciaal programma. Ook je jongere broers en/of zussen zijn meer dan welkom op de EJV Kinderdag, die op dezelfde locatie plaatsvindt. Kortom, een dag voor de ganse familie die je zeker niet wilt missen! Kom ook gerust met je hele jeugdgroep!