iedereen welkom, vooral gericht op jongeren vanaf 12 jaar

1 mei 2024

18.30u – 20.30u

Cultureel Centrum, Della Faillelaan 34, 2630 Aartselaar

Loorke Kalkhuis

Kom worshippen met de band van Vlaamse bodem: We Are One!

We Are One stond twee jaar geleden al op het podium van de EJV-Jongerendag tijdens het ochtendprogramma. Dit jaar mochten ze het avondprogramma verzorgen. En wat een feestje was dat! Daarom nodigen we ze gráág eens uit voor de EJV-Prijsavond!

Programma

Deuren open: 18 uur

Begin: 18.30 uur

Einde: 20.30 uur

Blijf achteraf nog even hangen voor een lekker drankje en babbeltje met andere jongeren. Verbinding staat centraal op deze PrijsAvond. Verbinding met Jezus, maar ook zeker verbinding met elkaar!

BAND

We Are One

Hey! Wij zijn We Are One, een band met passie voor aanbidding in eenheid. We houden ervan om samen God te ontmoeten, de diepere aanbidding te zoeken, maar ook een feestje te bouwen voor Jezus! Onze naam is ontstaan door Johannes 17 vers 22. Wat wij willen doen is dit verlangen van Jezus uitleven en brengen onder de mensen. Dat is onze droom en onze visie. Aanbidding in eenheid. De naam van Jezus grootmaken en verkondigen. Verandering brengen. Samen.

SPREKER

Samuël Maeyens

Hallo allemaal! Ik ben Samuël Maeyens, een gepassioneerde godsdienstleraar met een diepe liefde voor jongeren en rechtvaardigheid. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan het begeleiden van jongeren tijdens kampen, zoals SportQuest en Kunstenkamp. Ook zet ik me in als ambassadeur bij Compassion om de onrechtvaardigheid van armoede in deze wereld te bestrijden. Daarom kijk ik ernaar uit om op de aankomende Prijsavond met jullie te delen in Woord en muziek!

Compassion

We werken samen met Compassion, omdat we geloven dat we als gelovigen de taak hebben om te zorgen voor onze medemens. Groot, klein, jong, oud, dicht bij, ver weg… We zijn allemaal Jezus’ lichaam en we moeten er voor elkaar zijn. Maar hoe kan je dat als jongere doen? Dat vinden we graag samen met je uit op de PrijsAvond, samen met Compassion!

TICKETS

Koop je tickets nu en betaal 7,50 euro voor een ticket. Koop je een ticket aan de kassa op de avond zelf? Dan betaal je 10 euro. Voor en na de PrijsAvond kan je ook een drankje kopen aan goede prijzen. Vergeet ook je vrienden en familie niet uit te nodigen voor dit leuke event!

VVK: 7,50 euro
KASSA: 10 euro

De Bijbeldag

Zin in meer dan enkel een avond prijzen? De PrijsAvond is een onderdeel van de Bijbeldag die ook doorgaat in Aartselaar. Overdag is er ook een kinder- en jongerenprogramma tot 16 jaar! Geïnteresseerd? Bezoek de website!