20 – 30 jaar

08/09/23 – 15/09/23

La Ferme de la Bourgade

Moressée 10
5377 HEURE

Luc Boerjan

holyday@ejv.be
+32 (0) 488 63 36 52

Praktische info

Holyday is een échte vakantie, of dat gevoel wil de leiding toch creëren. Het is een vakantie voor jongeren vanaf 20 tot 30 jaar (ook voor getrouwde koppels, zonder kinderen).

Dit jaar is het kampthema: Niet ik maar Christus leeft in mij!

Holyday duurt een volledige week, meestal start deze op vrijdagavond en eindigt deze de volgende vrijdagochtend. Elke ochtend is er meer dan genoeg tijd om te genieten van een uitgebreid ontbijt, om daarna aan de slag te gaan in kleine groepjes van 5 personen tijdens een bijbelstudie. Daarna wordt er ook tijd en ruimte voorzien om dit in grote groep nog te bespreken en te evalueren. Na de bijbelstudie is er tijd om even te ontspannen.

De omgeving biedt de ruimte voor een korte wandeling en er is ook genoeg plaats voor een potje voetbal voor de sportievelingen. Maar ook binnen is er genoeg ruimte voor een gezelschapsspel of een gezellig babbel. Om een echt vakantiegevoel te creëren is er een keukenploeg aanwezig die de jongeren volledig in de watten legt, er worden heerlijke maaltijden voorzien.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Inschrijvingen sluiten op 14 juli 2023

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.