16 – 20 jaar

21/7/2024 – 28/07/2024

Jeugdverblijf Galbergen

Don Boscostraat 31
2400 MOL

Matthias Van Den Bergh

+32 (0) 494 94 86 95

Praktische info

Op een doorsnee kampdag vliegen we er na het ontbijt in met een zangmoment en studie, gevolgd door een spel en kringgesprekken. Na de lunch en corvee doen we een wat langer spel of activiteit. En nadat we het avondeten verorberd hebben hebben we ofwel een aanbiddingsmoment of nog een avondactiviteit.

Op onze kampen vinden we het belangrijk om jullie de kans te geven aan relaties met elkaar te werken en voorzien we ook voldoende vrije tijd om elkaar te leren kennen.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.