16 – 20 jaar

31/07/24 – 07/08/24

De Brink – Zonnedauw

Bosbergen 1
2200 HERENTALS

Dennis Servaas

komenzie-jongerenkamp@ejv.be
+32 (0) 486 80 43 34

Praktische info

Wat doen we op kamp? Lekker eten en snoepen, sport&spel, zang, studie, dagtocht, kring, kampvuur, genoeg vrije tijd om te chillen en tal van nog andere leuke activiteiten.

Om zoveel mogelijk jongeren mee te kunnen nemen op kamp werd er met jeugdkamp afgesproken dat er slechts aan één van beide kampen deelgenomen kan worden.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.