13 – 16 jaar

03/08/24 – 10/08/24

Campus des Taillis

Rue du Bois Pirart 127
1332 GENVAL

Koen Maeyens

koen.maeyens@ejv.be
+32 (0) 498 30 65 12

Praktische info

Elke ochtend openen we de Bijbel. Je gaat samen met je kamergenoten hierover in gesprek en ontdekt de relevantie voor het leven van vandaag.

In de namiddag en avond is er volop ruimte voor ontspanning: bosspel, nachtspel, dagtocht, filmavond, quiz, … Dit gebeurt in sportgroepen, een mengeling van geslacht en leeftijd. Op die manier houden we de competitie eerlijk.

Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte voor ontmoeting, want we vinden het belangrijk dat je tijdens het kamp je vrienden terugziet en nieuwe vrienden maakt.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.