12 – 16 jaar

01/04/24 – 06/04/24

Les Pommiers – ISARA

Brugsesteenweg 19
8620 Nieuwpoort

Praktische info

Is sport en spel een belangrijk element in jouw leven? Dan is dit kamp helemaal voor jou!

Op het EJV Sportkamp zal je een gevarieerd programma krijgen tussen sport en spel activiteiten zowel binnen als buiten, teamgerichte opdrachten, overdenkingsmomenten, en specifieke manieren om sport en geloof te combineren.

Elke dag train je zowel je lichaam in sportieve activiteiten als je geest met geestelijk voedsel. Allerlei sporten en spelen komen aan bod, je moet dus geen specialist zijn in 1 specifieke sport.

We bereiden ons samen voor op een leven met God én sport. En wie weet zien we je terug tijdens de SportQuest zomerweken?

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.