13 – 15 jaar

02/07/23 – 08/07/23
09/07/23 – 15/07/23

Lilse Bergen

Strandweg 6
2275 GIERLE

Erik & Hanne Schellekens-Latruwe

gierle1@ejv.be
+32 (0) 497 11 19 88

Jesse & Anna
Remans-Gifford

gierle2@ejv.be
+32 (0) 497 80 66 12

Praktische info

Tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie gaan onze 2 tienerkampen van start. Dat zijn twee gelijke kampen, enkel (hoofd)leiding en tijd zijn anders.

Als tiener gaan jullie samen met je eigen team aan sport en spel doen. De stille tijd wordt in kleine groepjes gedaan. Daarnaast is er nog voldoende tijd om nieuwe vrienden te maken en kleine activiteiten te doen of gewoon wat te babbelen.

Na een aangename volle week sluiten we die graag af met een gezellig kampvuur.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 9 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Vanaf de inschrijving voor onze zomerkampen wordt deze ledenkorting opgetrokken naar 10 euro en gelijkgetrokken met de lidmaatschapsbijdrage die door de lokale afdeling per lid wordt betaald. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

BASISREGEL = Je inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, kunnen er annuleringskosten worden aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.