12 – 15 jaar

3-5 november 2023

Den Tris

Steenstortstraat 8
3582 BERINGEN

Jesse Remans

tienerweekend-najaar@ejv.be
+32 (0) 497 80 66 12

Praktische info

Het Tienerweekend start altijd op vrijdagavond met een leuke avondactiviteit gevolgd door een versnapering.

Op zaterdag doen we in de voormiddag bijbelstudie, gevolgd door keuzeactiviteiten en stille tijd. In de namiddag spelen we een uitdagend namiddagspel en ‘s avonds doen we het meestal rustig aan met een quiz of binnenspel.

Op zondag nemen we afscheid van elkaar, en spreken we af dat we elkaar terug zien op de volgende reünie: Tienerweekend voorjaar!

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.