13 – 15 jaar

09/02/24 – 11/02/24

Campus des Taillis

Rue de Bois Pirart 127
1332 GENVAL

Koen Maeyens

tienerweekend-voorjaar@ejv.be
+32 (0) 498 30 65 12

Praktische info

Op vrijdagavond vliegen we er direct in met een paar enthousiaste liedjes, een korte TedTalk en een interactieve quiz.

Zaterdag slaan we in de voormiddag met elkaar de Bijbel open, gevolgd door keuzeactiviteiten en een nabespreking. In de namiddag spelen we een uitdagend namiddagspel. ‘s Avonds doen we het meestal rustig aan met een uitbundige praise, korte Tedtalk en wat leuke gezelschapsspelletjes en dat allemaal rondom de openhaard.

Op zondag staat er nog een goedgevuld programma te wachten. Met in de ochtend een actief spel en in de namiddag nog een slotbijbelstudie en nabespreking. Om 15:30 nemen we afscheid van elkaar, en spreken we af dat we elkaar terug zien op één van de leuke zomerkampen!

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.