16 – 20 jaar

01/04 – 06/04

Den Broekkant | Den Olm

Broekstraat 29
2370 ARENDONK

Praktische info

We starten op tweede paasdag en eindigen op zaterdag rond de middag. De Bijbelstudies in de voormiddagen staan in het teken van Gods missie, zending en vluchtelingen. Natuurlijk is er aanbidding, zijn er kringgesprekken en toffe activiteiten met de deelnemers van het kamp zelf. Het thema van dit jaar is ‘’Around the World’’.

In de namiddagen geef je de kinderen en tieners in asielcentrum Arendonk de tijd van hun leven en vul je ook hun vakantietijd met plezier en ontspanning. Natuurlijk doe je dit samen met de kampleiding. We zijn zeker dat je enorm gaat genieten van de ontmoetingen. Een jongere die al eerder een activiteit in een centrum deed zei: “Dit is precies zoals op EJV-kampen! Ik ga deze dag nooit vergeten!”

Tijdens het Wereldkamp laten we genoeg ruimte voor ontmoeting, plezier en ontspanning met de kampdeelnemers onderling.

Data & Inschrijvingen

20+ maar wil je toch graag mee? Schrijf je in als leiding en we bekijken wat er mogelijk is. 

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.