Wij zijn net plantjes

Uit een inimini zaadje of een kleine bloembol komt een prachtige fruitboom. Maar dat gebeurt niet zomaar… De plant moet in de zon staan, hij mag niet te koud worden en elke dag moet je er even met de gieter langsgaan. Een plantje heeft verzorging nodig en dan wordt het een sterke stevige fruitboom met super lekkere kersen, of appels of perziken.  

En wij dan? Wij kunnen ook vrucht dragen, maar daarvoor moeten ook wij eerst groeien. Hoe kunnen wij dan groeien? Door Bijbelverhalen over God te lezen, door samen met anderen naar de kinderclub van de kerk te gaan, door samen met mama en papa liedjes over God te zingen, … Daar groei je van!  

EJV TV aflevering 1: Plant-je in de herfst?!

Planten in de herfst, kan dat wel?! Ontdek het met Rosa en Tuinman Tonny – en neem samen met Tobe een kijkje in de serre van Noemie.

EJV TV aflevering 2: LICHT!

In de winter wordt het koud en donker… Maar hoe kan dat nu, plantjes hebben toch LICHT nodig?!

Kijk mee wat er gebeurt in de donkere wintermaanden en ga samen met Rosa de uitdaging aan om voornemens op te stellen voor het nieuwe jaar!

Schrijf een kaartje naar Rosa!

Stuur het naar:
Rosa van het EJV
EJV-kantoor
Sint-Jansbergsesteenweg 97
3001 Heverlee

EJV TV aflevering 3: Allemaal zaadjes

In de lente fleurt heel de wereld weer op! Overal zie je prachtige bloemetjes en planten beginnen eindelijk weer te groeien.
Daar kan jij zelf ook voor zorgen door… te zaaien!  Maar hoe moet dat precies?

Leer samen met Rosa waar je op moet letten, hoe je bloembommen maakt en hoe je kan zaaien in de harten van mensen. Huh?!