6 – 15 jaar

21/07/24 – 27/07/24

Centre Protestants Amougies

Rue Verte Voie 16
7750 MONT-DE-L’ENCLUS

Jasper Vanwalleghem

Praktische info

Een kampdag is gevuld met een zalige mix van sport en spel, worship en gespreksgroepen, lekker eten en heerlijk verfrissend drinken. Voor elk wat wils!

In de voormiddag worden de deelnemers per geboortejaar in kleine groepjes door het lesgroepteam ondergedompeld in het kampthema door middel van verhaal, knutselen, muziek en creativiteit. In de namiddag voorziet het sport en spelteam activiteiten op maat van elke deelnemer en dit in drie groepen: leerjaar 1-3, leerjaar 4-6 en middelbaar 1-3.

U leest het goed: een kinder- en tienerkamp in één, maar toch apart 🙂

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

BELANGRIJK! Om organisatorische redenen houden we standaard per groep een aantal plaatsen in reserve. Dat betekent dat bij elke groep sowieso nog plaats is voor enkele deelnemers op de wachtlijst.

Dus: is de leeftijdsgroep voor uw zoon of dochter volzet? Aarzel dan niet om hem/haar aan te melden op de wachtlijst. U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd indien u een reserveplaats krijgt toegewezen!

Inschrijfmoment: Het inschrijfmoment is op 29/01, kijk ook het uur na (tieners schrijven anderhalf uur later in!)

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.