9 – 12 jaar

20/08/23 – 26/08/23

Campus des Taillis

Rue de Bois Pirart 127
1332 GENVAL

Tony Beeckmans

Praktische info

We gaan samen zingen, dansen, lachen, elkaar bemoedigen, sporten, creatief zijn, grappen maken, genieten van lekker eten, kampvuur houden en nog zóveel meer! En dit alleen maar omdat we God geweldig vinden en het belangrijk vinden om ons in alles van ons leven door Hem te laten leiden.

Dat klinkt toch alleen maar fantastisch? Ook benieuwd?! We vinden het belangrijk om samen elkaar thuis te laten voelen en voor elkaar te zorgen.

Kadettenkamp is een kamp voor kinderen van ongeveer 9-12 jaar!

Ben je jonger of ouder en wil je graag mee … dan bekijken we graag of er nog plaats is.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 9 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Vanaf de inschrijving voor onze zomerkampen wordt deze ledenkorting opgetrokken naar 10 euro en gelijkgetrokken met de lidmaatschapsbijdrage die door de lokale afdeling per lid wordt betaald. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

BASISREGEL = Je inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, kunnen er annuleringskosten worden aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.