7 – 30 jaar

13/07/23 – 04/08/23

Vakantiehuis Fabiola

Weldoenerslaan 5
3630 Maasmechelen

Esther Lukasse
Eline Hoolsema

Praktische info

Dit kamp is er speciaal voor kinderen en jongeren met een mentale beperking. We zetten Jezus en God centraal tijdens ons Bijbelfeest, dat vol leuke activiteiten, liedjes en verhalen is.

Daarnaast doen we andere leuke dingen, zoals zwemmen, go-carten, snoezelen, …  en spelen we samen veel spelletjes, gaan knutselen en genieten vooral samen van een fijne tijd. We kijken er als team naar uit jullie te ontmoeten en met alle liefde zorg te dragen!

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 7,5 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

BASISREGEL = Je inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, kunnen er annuleringskosten worden aangerekend: €15 indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.