7 – 30 jaar

28/07/24 – 02/08/24

Vakantiehuis Fabiola

Weldoenerslaan 5
3630 Maasmechelen

Esther Lukasse
Evelien Van Geel

Praktische info

Dit kamp is er speciaal voor deelnemers met een mentale of fysieke beperking. Maar ook wanneer je om een andere reden baat hebt bij een kleine groep en begeleiding op maat, ben je heel welkom. We zetten Jezus en God centraal tijdens ons Bijbelfeest, dat vol leuke activiteiten, liedjes en verhalen is.

Daarnaast doen we andere toffe dingen zoals zwemmen, gocarten, snoezelen, … en spelen we samen veel spelletjes, muziek maken, dansen en genieten vooral samen van een fijne tijd. Natuurlijk mag de talentenshow niet ontbreken, waarbij we iedereen in het zonnetje zetten!

We kijken er als team naar uit jullie te ontmoeten en met alle liefde zorg te dragen!

 

*  Heb je het financieel moeilijk? Stuur gerust een mailtje en we kijken samen wat we voor jullie kunnen betekenen, want iedereen verdient een leuke vakantie!

** Ouder dan 30 jaar? Mail ons, we helpen graag mee zoeken naar een tof kamp voor jou!

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.