6 – 12 jaar

16/07/23 – 22/07/23

Centre Protestant d’Amougies

Verte Voie 16
7750 AMOUGIES

Hilde De Maeyer

amougieskamp@ejv.be
+32 (0) 477 68 47 40

Praktische info

De kinderen worden ingedeeld in 3 groepen per leeftijd.

We beginnen de dag met een samenkomst in grote groep. Dan is er verwerking in kleine groepjes die ingedeeld zijn per leeftijd.

In de namiddag zijn er spelletjes met de grote groep of per leeftijdsgroep. En elke avond staat er ook nog een leuke activiteit op het programma.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 9 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Vanaf de inschrijving voor onze zomerkampen wordt deze ledenkorting opgetrokken naar 10 euro en gelijkgetrokken met de lidmaatschapsbijdrage die door de lokale afdeling per lid wordt betaald. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

BASISREGEL = Je inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, kunnen er annuleringskosten worden aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.