8 – 12 jaar

29/06/24 – 06/07/24

Parochiezaal Stal

Kerstmisstraat z/n
3582 BERINGEN

Pieter Lenaerts

kinderkamp-bal@ejv.be
+32 (0) 485 03 21 54

Praktische info

Kom met ons mee op kamp! We gaan zingen, spelen, lekker eten en genieten van alle goede dingen. Elke dag leren we ook iets uit de Bijbel over wie Jezus is. Met je team doe je de zotste spelen op de gekste plaatsen. Tijdens de workshops doe je dingen die nooit eerder deed. Tegen de avond doen we het een beetje rustiger aan. Terwijl sommigen nog wat voetballen, anderen dansen of springen op het luchtkasteel vinden sommigen het leuker om te zwemmen of chill te praten. Kom met ons van de zomer genieten!

OPGELET! Op Kinderkamp BAL is er enkel een aangepast dieet om medische redenen.

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.