7 – 12 jaar

07/07/24 – 13/07/24

Espoir et Fraternité

Rue du Calvaire 19
5670 NISMES

Praktische info

Het kamp start wanneer de kinderen op verschillende opstapplaatsen doorheen het land op de bus stappen. Eenmaal op de bus kan het kamp echt beginnen. Samen gezellig met vrienden of vriendinnetjes op kamp. Leuk!

Bij aankomst mogen de kinderen de bedden opmaken en hun team ontdekken. Eens de teams verdeeld zijn, kan de strijd tussen de teams beginnen.

Elke dag hebben we corvees en spelen waar kinderen punten mee kunnen sprokkelen. Op het eind van de week hebben we een winnend team. Naast de corvees en spelen, hebben we ook volgende activiteiten: zingen, stille tijd, verhaal, workshops, eten, en de meest favoriete; de snoepwinkel.

Volg dit kamp op

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.