1e-3e leerjaar
Geboren in 2015-2017

09/05/24 – 12/05/24

Vakantiecentrum Hechtel-Eksel

Lupinestraat
3940 Hechtel-Eksel

Jesse Remans

kinderweekend@ejv.be
+32 (0) 497 80 66 12

Praktische info

Het EJV Kinderweekend start naar goede gewoonte op donderdagnamiddag.

Elk jaar wordt er een bijbels thema uitgewerkt dat de rode draad van het weekend vormt. De kinderen worden ingedeeld in groepjes en krijgen een gekleurd sjaaltje zodat ze weten in welke groep ze horen.

In de voormiddag wordt er gefocust op de Bijbel. De kinderen worden doorheen het weekend meegenomen in een bijbelverhaal aan de hand van een toneelstuk. Na het toneelstuk wordt er in team een verwerking van het verhaal gedaan. Na de verwerking is het tijd om buiten te spelen!

In de namiddag is het platte rust, gevolgd door een groot namiddagspel. Naar goede traditie wordt het weekend afgesloten met een spectaculair toneel, gebracht door de leiding.

Op zondagnamiddag nemen we weer afscheid van elkaar.

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.