10 – 12 jaar
4e-6e leerjaar

08/03/24 – 10/03/24

Jeugd-en Vakantiecentrum

Lupinestraat 1
3940 HECHTEL-EKSEL

Michiel & Eline Lelie

Praktische info

Tijdens het weekend is er geen tijd om ons te vervelen. Als leiding steken we deze dagen propvol plezier, spel, lessen, zang en natuurlijk ook lekker eten.

Er zijn zowel teamactiviteiten waarin je kan strijden voor de winst, als keuzemodules om te kiezen wat jij graag doet met je vrienden en vriendinnen.

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.