6 – 12 jaar

01/11/2023

APB Vormingscentrum

Smekenstraat 61
2390 MALLE

Martine van Houten

Dit was het programma in 2022:

De voormiddag beginnen we met een toffe intro op het nieuwe jaarthema. Daarna gaan we aan de slag met allerlei creatieve workshops gepland rond het thema Ik Luister. Wat we precies gaan doen, ontdek je natuurlijk op de dag zelf.

In de namiddag nemen we je samen met Ollie & Sophie van Mozaiek Kids mee in een interactief kinderprogramma. We zingen samen, luisteren naar een Bijbelverhaal met een mooie boodschap, Na afloop is er een meet & greet met Ollie & Sophie, hoe tof is dat!

We sluiten het programma af met het aanleren van de nieuwe EJV-dans, doe dus zeker gemakkelijke kledij aan.

Deuren open vanaf 9u30. Het programma in de voormiddag is van 10-12u en in de namiddag van 14-16u. Tijdens de lunchpauze blijven de kinderen bij hun ouders, en is er een aanbod aan randanimatie met een winactie!.

Enne, goed om te weten! Tijdens het hele programma is er vertaling in Vlaamse Gebarentaal aanwezig. Heeft je een kind een andere nood waardoor je twijfelt of hij/zij deel kan nemen aan de Kinderdag, stuur dan een berichtje om te kijken of er alsnog een mogelijkheid is.

Na een online Kidsweek in 2020 en een regionale Kinder- en Jongerendag in 2021, kijken we er naar uit om je weer in’ t echt te ontmoeten in 2022.

Schrijf je dus snel in!

Er is ook een kleuterprogramma voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Je kan je kleuter via het inschrijfformulier ook inschrijven voor dit aangepaste programma.

Noteer alvast 01/10/2023 in je agenda voor de volgende editie!

Algemene info

De online inschrijvingen voor de EJV Kinderdag 2023 staan nog niet open. 

De EJV-Kinderdag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.
Heb je geen vervoer? Geen probleem, neem je ouders mee, want ook voor hen is er een speciaal programma. Ook je oudere broers en/of zussen zijn meer dan welkom op de EJV Jongerendag, die op dezelfde locatie plaatsvindt. Kortom, een dag voor de ganse familie die je zeker niet wilt missen!