6 – 12 jaar

01/11/2023

APB Vormingscentrum

Smekenstraat 61
2390 MALLE

Martine van Houten

Ni van hier – Kinderdag 2023

We beginnen in de voormiddag met een intro op ons jaarthema (Ni van hier) en we leren het nieuwe jaarthemalied!

Daarnaast is er een kinderdienst met De Bijbel om je Oren en ook een super toffe speurtocht. Zelfs tijdens de pauze hoef je je niet te vervelen, want dan is er randanimatie en we gaan natuurlijk ook de EJV dans leren! 

Wij kijken er nu al naar uit om jullie allemaal te ontmoeten, hopelijk jullie ook!

Voor de EJV Kinderdag kan je je kinderen al op voorhand inschrijven via het formulier hieronder. Super handig, dan ligt er al een bandje voor je klaar!

 

Kleuterprogramma
Er is ook een kleuterprogramma voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Via het inschrijvingsformulier van de kinderdag kan je ook je kleuter aanmelden voor dit aangepaste programma. 

Namiddag met de leukste glimlach
Nieuw dit jaar: Voor kinderen en jongeren met een beperking is er de namiddag met de leukste glimlach! Inschrijven kan ook via hetzelfde formulier hieronder. 

 

Kortom: kom op 1 november tijdig samen met je kind(eren) naar de inschrijfbalie om hen van een (gratis) toegangsbandje te voorzien. De deuren en aanmeldingen openen vanaf 9u30. Start van het ochtendprogramma om 10u & om 13u45 start het middagprogramma.

Algemene info

De online inschrijvingen voor de EJV Kinderdag 2023 zijn vanaf nu geopend!
Ga je dus snel inschrijven via de QR-code of via deze link:
Ik schrijf me in!

De EJV-Kinderdag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.

Heb je geen vervoer? Geen probleem, neem je ouders mee, want ook voor hen is er een speciaal programma. Ook je oudere broers en/of zussen zijn meer dan welkom op de EJV Jongerendag, die op dezelfde locatie plaatsvindt. Kortom, een dag voor de ganse familie die je zeker niet wilt missen!