6 – 12 jaar

01/11/2023

APB Vormingscentrum

Smekenstraat 61
2390 MALLE

Anaë Sablon

EJV Kinderdag 2023 – Ni van hier

Was jij erbij op de EJV Kinderdag in 2023? Het was weer een fantastisch feest! Hieronder vind je een overzicht van wat we die dag allemaal gedaan hebben.

We begonnen in de voormiddag met een intro op ons jaarthema (Ni van hier) en we leerden het nieuwe jaarthemalied! Kijk hieronder op de pagina voor de link naar het lied.

Daarnaast was er een kinderdienst met De Bijbel om je Oren en ook een super toffe speurtocht buiten. Zelfs tijdens de pauze hoefden we ons niet te vervelen, want er was randanimatie en natuurlijk leerden we ook de nieuwe EJV-dans!

Natuurlijk was er ook weer een super leuk kleuterprogramma voor de jongsten en voor het eerst dit jaar ook de Namiddag met de leukste glimlach!

Hopelijk hebben jullie er enorm van genoten en hebben jullie allemaal zin om volgend jaar weer te komen! Voorlopig houden we de info voor de Kinderdag van 2024 nog even geheim maar hou deze pagina goed in de gaten om te weten te komen wat we volgend jaar gaan doen.

Check hier de foto's van de EJV Kinderdag 2023!

Zing en dans mee op het jaarthemalied 'Ni van hier'!

Algemene info

De EJV Kinderdag is ondertussen al achter de rug. Kijk hierboven voor de link naar de foto’s van 2023 en de videoclip van het jaarthemalied.

Hopelijk zien we jullie allemaal weer op de EJV Kinderdag in 2024!

De EJV-Kinderdag is een samenwerking met de Vlaamse Evangelische Familiedag.