Sarah Truyens – “Rosa”

Hét gezicht van EJV Kids? Dat is zonder twijfel Sarah! Maar misschien ken jij haar wel als haar immer enthousiaste personage Rosa. Rosa verschijnt regelmatig op de kinderdagen, in het EJV Kidsmagazine, of op andere kidsactiviteiten!

James Paes

James wordt overal waar hij gaat aangeklampt door meisjes die hem su-per-knap vinden, jongens die hem su-per-cool vinden en dat ís hij ook allemaal wel… Maar wij vinden hem vooral héél handig, slim en – zeiden we al handig?! Geef deze man een hamer en bijtel (of een mountainbike) en hij is vertrokken!

Berdienke Kouwen

Berdienke is al lid van de Kinderkern sinds… Sinds… Tsja, sinds wanneer eigenlijk?! Niemand anders weet het want zij is de langst aanwezige in dit team. Maar dat wil niet zeggen dat haar inspiratie op is, in tegendeel! Deze creatieve dame is de drijvende kracht achter veel van onze kinderwerkideetjes!

Angele Monsuur

Elk team heeft iemand nodig die er voor zorgt dat beide voeten op de grond blijven tijdens het plannen van leuke projecten. Angele is degene die al eens moeilijke thema’s aan durft snijden, op praktische zaken kan wijzen en het standpunt van ouders en leiding goed kan verwoorden. En als het project goed doordacht is en we klaar voor actie zijn, dan is Angele ook degene die er meteen in wil vliegen!

Evelien Standaert

Evelien zorgt ervoor dat de knotsgekke ideeën uit de Kinderkern ook effectief op de EJV-tafel belanden. Als staflid zorgt ze voor de planning, consistentie, en jawel… ook voor de koekjes tijdens onze vergaderingen! Evelien is ook het aanspreekpunt van dit team, je kan dus bij haar terecht voor al je vragen en opmerkingen.

Jij???

Ben jij kinderwerker met een hart voor het EJV?

Dan is er misschien wel een plaatsje voor jou in ons team! Stuur een mailtje naar Evelien en dan zitten we eens samen om te kijken wat de opties zijn.