Ideeënplein

Nog geen stemmen

Koudwatervrees

Evelien Standaert
Thema: Ideeën voor kinderwerkers

De kerkdeuren zwaaien open, de zon schijnt binnen in gebouwen die maandenlang dicht bleven. Vrolijke gezichten, een gevoel van euforie omdat we ein-de-lijk weer samen mogen komen en zingen en bidden en praten! 

Maar geldt dat ook voor de kinderwerkers? Staat je team te springen om er een leuke tijd van te maken met de kinderen? Of blijven ze liever nog even aan de rand staan wachten tot het water wat warmer is? Grotsyndroom noemen ze het in de krant. Nog even afwachten tot je er zeker van bent dat de kust veilig is.

Op zich helemaal geen probleem natuurlijk, maar onze kinderen hebben er geen last van. Zij staan al lang aan de rand te wachten op het startschot. Klaar voor de start, zin om te leren, harten die openstaan voor God. Wachtend op leiders die samen met hen het koude water willen inspringen.

Wij willen je een opstapje aanreiken om toch dat koude water in te stappen! Met inspiratie, muziek, spelletjes, bemoedigingen. We staan achter jou, en al dat goede werk dat je doet!

Een padlet vol inspiratie!

Je kinderwerk herstarten nét als iedereen op kamp of vakantie gaat? Dat is niet simpel. Maar zet de EJV Kids Zomerliedjes playlist op, zoek er een leuk spelletje bij, speel de EJV Kids Zomerquiz...

We bieden je een padlet vól inspiratie aan zodat jij binnen géén tijd ook staat te trappelen om er weer in te springen!

EJV Zomerquiz

Sarah van het EJV Kidsteam (ook wel gekend als Rosa!) stak een leuke EJV Zomerquiz in elkaar voor de kleintjes. Die kan je op ons ideeënplein downloaden en vrij gebruiken.

Je kinderwerkers bedanken?

Dat kan met deze zomerse boekenleggers! Afdrukken, op stevig papier kleven, en je hebt meteen een leuke attentie voor de kinderwerkers!

Is het water al wat warmer?

Hopelijk helpen deze ideetjes het water een beetje op te warmen.

Toch nood aan een luisterend oor, iemand die even meedenkt? Ons team staat voor je klaar!

Geef een reactie