Begeleiding

Ons team van ervaren jeugdwerkconsulenten staat ten dienste van alle leiding die actief zijn in lokale EJV-afdelingen en kampen met begeleiding, steun en coaching.

Vormingsdagen

De plaats voor iedereen die betrokken is bij het werken met kinderen en jongeren, of simpelweg geniet van bezig zijn met de nieuwe generatie. Inspirerende sessies, diepgravende vorming en fijne ontmoetingen met kinder- en jongerenwerkers uit andere kerken, kampen en organisaties.

Vorming op vraag

Naast de vormingsdagen op vaste data kan je ook een EJV-vorming aanvragen voor je eigen team. Het aanbod wisselt jaarlijks maar je kan ook zelf een specifiek thema aanvragen. We zoeken dan naar een geschikte lesgever.

Geattesteerde cursussen

Wil je graag een pro worden in het begeleiden van kinderen, jongeren of leiding op kamp of in je lokale EJV-afdeling? Of jouw kennis en ervaring uit het jeugdwerk doorgeven aan de volgende generatie? Dan zijn de animator-, hoofdanimator en instructeurscursus van het EJV de beste plaats om te starten!

Als leiding mee op kamp

Wil je graag mee als leiding op één van onze weekend- of zomerkampen? Ontdek hier ons ruim aanbod en hoe je je kunt aanmelden.

Vragen?

Rebecca Cauwels

Verantwoordelijke Leiding
Teamcoach

Inspiratie

Ben je even inspiratieloos en op zoek naar een leuke invulling voor de zondagschool, een jeugdavond of kampactiviteit?
Het EJV biedt jou een platform aan waar je de mosterd kan halen. Ontdek hier alvast de nieuwste ideeën.

Leeftijden: Jonge leiding, Leiding
Thema: Diversiteit

Infofiches meertaligheid

Meertalige kinderen en jongeren in je lokale werking of op je kamp kunnen soms de nodige uitdagingen met zich meebrengen. [...]

Vormingskalender