Jeugdwerkconsulenten

Het team bestaat uit een groep jeugdwerkconsulenten met elk hun specifieke expertise. Elke medewerker heeft één provincie onder zijn/haar hoede maar we werken vaak genoeg samen om zo alle mogelijke situaties in het jeugdwerk aan te pakken!

Levi

Levi Demaerel

Vlaams-Brabant

Martine van Houten

Antwerpen

Anou Troch

Limburg

Marnus Grobler

West-Vlaanderen

Evelien Standaert

Oost-Vlaanderen
Kampwerking

Lokale ondersteuning

In de eerste plaats bestaat deze ondersteuning erin om een luisterend oor aan te bieden. Jeugdwerkers staan immers in een best uitdagende positie tussen jongeren, hun ouders, de kerk en de maatschappij. Uit de (ontspannen :)) gesprekken komt dan meestal vanzelf bovendrijven hoe we het lokale leidersteam van dienst kunnen zijn.

De ondersteuning door het JWC-team gebeurt volledig op maat van de lokale afdeling – volledig afhankelijk van de kleine of grote nood van een leidersteam. Dit kan heel praktisch zijn (ideeën jeugdavond, bijbelstudiemateriaal, …) of eerder structureel (opbouw leidersteam, visie-ontwikkeling, …) tot heel persoonlijk (coaching, conflictbemiddeling, …). Je kan dus op elk moment contact opnemen met je provincieverantwoordelijke voor meer ondersteuning.

Regionale avonden

In mei gaan opnieuw de EJV regio-avonden door! Dat betekent in elke provincie een interactieve avond met input voor je jeugdwerk, tijd om samen te bidden voor kinderen & jongeren uit je kerk én gelegenheid om in gesprek te gaan met jeugdwerkers uit je provincie.

Vragen?

Met al je vragen over kinderwerk, werken met jongeren of ander jeugdwerk kan je terecht bij de teamcoach.

Rebecca Cauwels

Teamcoach