Leiding

15 juni 2023
19:30-21:30

Online

Je ontvangt de link na aanmelding

Martine van Houten

Hoe betrek je kinderen én volwassenen tijdens je dienst?!

In het afgelopen seizoen zijn we met onze EJV Roadtrip bij heel wat kerken op bezoek geweest. Veel van jullie vragen ons om tips waarmee ze de zondagsdiensten nog meer toegankelijk en aansprekend maken voor jong en oud.

Speciaal voor ieder die graag vanaf september aan de slag wil met het integreren van Kids-momenten tijdens een dienst, of die dit al doet maar nood heeft aan nieuwe inspiratie, organiseren we op donderdag 15 juni een webinar “Kidsmomenten in de kerk”!

Filip De Cavel geeft het webinar en vat het als volgt samen:

Waarom niet elke zondagochtend tijd nemen voor een ‘kidsmoment’? De naam klinkt exclusiever dan bedoeld want ook volwassenen genieten mee, worden zelfs betrokken. Kidsmomenten zijn 5 à 10 minuten van interactieve en intergenerationele beschouwingen op Bijbelverzen, thema’s of boeken uit de Bijbel. Laat u inspireren door series om korte objectlessen te delen met jong én oud: Bijbelboeken in één woord, de zaligsprekingen, de vrucht van de Geest, dieren in de Bijbel…).

Diepgang in al zijn eenvoud. Creativiteit met meerdere lagen. De kinderen (en volwassenen) zullen u dankbaar zijn!

Inschrijven

Schrijf je in via de knop hieronder!

Je inschrijving is definitief na betaling van 5 Euro op het rekeningnummer BE87 0010 2576 5094 van het EJV o.v.v. Kidsmoment +  naam & achternaam