Nieuws

Alpha Youth Series 2019

TienerwerkJongerenwerk

Wat is de Alpha Youth Series?

De Alpha Youth Series is ontwikkeld voor jongeren van 13-18 jaar. De dertien afleveringen zijn speciaal gemaakt om met elkaar in gesprek te gaan over levensvragen en geloof. De serie zit vol humor, diepgang en geeft je het gevoel dat je samen op avontuur bent!

Vanaf de lancering van de Alpha Youth film series in 2013, draait het 49 landen, 19 talen, op scholen, in huiskamers, in cafés en kerken - en dit wordt alleen nog maar meer!

In de nieuwe afleveringen hoor je verhalen van mensen van over de hele wereld, uit verschillende contexten en achtergronden. De serie is nu actueler en aantrekkelijker voor jongeren wereldwijd! De beelden, quotes en verhalen zijn allemaal geüpdatet om een nieuwe jonge generatie aan te spreken.

Wie zijn de presentatoren?

Net als in de huidige serie, zijn Ben en Jason de hoofdpresentatoren. Zij nemen de kijker mee op een ontdekkingsreis rondom levensvragen, geloof en betekenis. Nu worden ze bijgestaan door jonge co-presentatoren die de afleveringen toegankelijker maken met leuke, speelse uitleg en voorbeelden.

Wil je graag registeren? Neem dan contact op met  http://alphavlaanderen.be of jilly.cuyvers@ejv.be 

Geef een reactie