EJV zoekt stafmedewerker JONG

Heb jij een hart voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar en een passie voor jongerenwerk? Dan ben jij de stafmedewerker die we zoeken.

Het EJV is een jeugdbeweging van en voor kinderen, jongeren en hun leiders waar geloof in Jezus, plezier en vriendschap hand in hand gaan.

 

 

WAT GA JE DOEN?

Als stafmedewerker ben je verantwoordelijk voor het activiteitenaanbod van het EJV voor jongeren. Zo coördineer je o.a. de EJV Jongerendag, EJV PrijsAvonden en de Recruits startdag. Je rekruteert en ondersteunt vrijwilligers binnen elk van deze projecten. Je zet ideeën en visie om in concrete acties en doelen voor de verdere uitbouw van het regionale en landelijke jongerenwerk van het EJV.

Daarnaast vertegenwoordig je de stem van gelovige jongeren in de maatschappij. Zo werk je samen met de negen andere jeugdbewegingen mee aan de Dag van de Jeugdbeweging. De rest van je takenpakket stellen we samen aan de hand van jouw talenten en de andere mensen in het team.

WIE BEN JIJ?

Je hebt een passie voor jongerenwerk, hebt in het lokale jeugdwerk van je kerk of tijdens kampen al enige ervaring opgedaan en bent op dit moment actief deel van een lokale kerkgemeenschap. Je houdt van uitdagingen, zit vol bruisende ideeën en zet deze graag om in concrete plannen en acties. Je hebt een bachelorsdiploma of hebt door ervaring gelijkwaardige competenties opgebouwd.

Je hebt visie voor nationaal jeugdwerk en eventueel interesse om binnen het EJV door te groeien. Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te denken en werken. Je communiceert sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

WAT BIEDEN WIJ?

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur (38u/week) en de mogelijkheid om door te groeien. Je krijgt een verloning volgens barema B1c voor de socio-culturele sector (PC 329.01). Je geniet van flexibele werktijden, maar bent zelf ook bereid tot avond- en weekendwerk (we gaan uit van gemiddeld 1 avond per week en 1 zaterdag per maand). Uiteraard kunnen overuren steeds gerecupereerd worden.

Bij het EJV werken we hybride, dat betekent dat je grotendeels van bij je thuis kan werken en dat we daarnaast ook graag regelmatig samenwerken. We verwachten je één à twee dagen per week op kantoor in Leuven en betalen uiteraard een vergoeding voor je woonwerkverkeer en verplaatsingsen.

EENS KENNISMAKEN?

Word je enthousiast van deze vacature? Dan leren we je graag wat beter kennen!
Stuur je CV en motivatiebrief vóór 15 juli 2023 naar Koen Maeyens, directeur van het EJV, koen.maeyens@ejv.be. Heb je vragen of twijfel je nog? Dan kun je hiermee zeker ook bij onze directeur terecht.


Heb je onze andere lopende vacature al gezien?
Het EJV is namelijk ook opzoek naar een nieuwe directeur.
Ook voor deze functie kun je nog steeds een open sollicitatie sturen.

Meer info: https://ejv.be/nieuws/vacature/