Inschrijvingen kampen open op 31/01 – zo schrijf je in!

Op 31/01 openen de inschrijvingen van de zomerkampen van het EJV. Een spannend moment voor ouders, kinderen en jongeren… maar ook voor onze kampleiders en het hele EJV-team!

Om alvast wat van de spanning weg te nemen hebben we een filmpje gemaakt van het inschrijfproces en enkele veelgestelde vragen uit onze mailbox verzameld.

Video-uitleg inschrijfsysteem

Zit jij ook op hete kolen en vind je het extra spannend om in te schrijven via een inschrijfsysteem dat je nog niet kent? Dan kan het helpen om het proces al eens te zien. In dit filmpje zet kampcoördinator Evelien je op weg!

Veelgestelde vragen

 1. Waarom eigenlijk een nieuw systeem?

  Het vorige systeem was niet meer aangepast aan de huidige verwachtingen van de privacy-wetgeving en was niet ingesteld op het gemak van ouders en leiding. Wij willen uiteraard zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de data die wij hebben én vinden het ook belangrijk dat ouders en deelnemers weten welke informatie wij over hen hebben. In dit systeem kan je via “mijn profiel” in 1 oogopslag zien welke data het EJV over jou heeft en voor de meeste gegevens ook zelf aanpassingen doen.

 2. Hoe kan ik inloggen?

  Rechtsboven staat een knopje “inloggen”. Daar geef je je mailadres in en als je in de database staat krijg je dan een mailtje met een inloglink. Zo moet je dus geen wachtwoord onthouden en kan je altijd via die link snel en gemakkelijk inloggen.
  Op dit moment kan je enkel inloggen als je:
  – LID bent van het EJV (andere data werden niet overgezet omwille van GDPR-regelgeving).
  – Al een eerdere inschrijving deed via de nieuwe website
  Je kan testen of je een account hebt door te proberen inloggen.

 3. Ik moet verschillende kinderen/jongeren tegelijk inschrijven, en ben bang dat ik te laat zal zijn!

  Dat begrijpen we helemaal, onze kampen zitten meestal snel vol.
  Schrijf je meerdere kinderen in en ben je bang dat je daardoor te laat zal zijn? Dan kan je je inloglink doormailen naar je partner of iemand die mee wil helpen. Iedereen met jouw link kan vanuit hetzelfde account en op hetzelfde moment een plekje reserveren.

Toch nog vragen? Stuur een mailtje naar info@ejv.be en we helpen je graag verder. Veel succes!