Nieuws

Online coaching: even stilstaan

KinderwerkTienerwerkJongerenwerk

Dat de tijd vliegt. We leven ondertussen al meer dan twee maanden onder stevige coronamaatregelen en zijn constant op zoek naar nieuwe manieren. Nieuwe manieren om mens te zijn, nieuwe manieren om kinder- of jongerenwerker te zijn. 

In de ratrace die het jeugdwerk soms kan zijn, kijken mensen naar je en verwachten ze veel van je. Als EJV willen wij al onze kinder- & jongerenwerkers dan ook aanmoedigen om deze periode te gebruiken om even stil te staan. Om even ruimte te maken voor jezelf en je groei als leider. 

Ons EHBjo team staat klaar om tussen nu en eind augustus 25 kinder- en jongerenwerkers een online coachingstraject aan te bieden. 

Jij laat weten waarin je als kinder- of jongerenwerker graag wil groeien, wij kijken mee en stellen vragen om je daarin te helpen. 
Of je nu een beter zicht wil krijgen op wie je bent als jeugdwerker, efficiënter met je tijd wil leren omgaan of wil groeien in het begeleiden van nieuwe leiders,… Wij ondersteunen je graag! 

Honger naar coaching? 

  1. Denk na over waarin je graag wil groeien en vul het intakeformulier in
  2. Ons team kijkt of we je met deze vraag kunnen helpen. Indien dat het geval is matchen we je met één van onze coaches 
  3. De coach neemt contact met je op om een datum vast te leggen. 
  4. Jij en je coach spreken elkaar drie keer één uur via Zoom. Tussendoor krijg je kleine opdrachten mee om zelf mee aan de slag te gaan
  5. We ronden het traject af met een slotformulier en hopen van harte dat je gegroeid bent in je passie als jeugdwerker

  • Om in aanmerking te komen voor een gratis coachingstraject moet je lid zijn van het EJV en in je lokale kerk actief zijn als kinder- of jongerenwerker. 
  • Alle sessies gaan door via Zoom. Je moet dus beschikken over dit (gratis) programma en een stabiele internetverbinding 
  • Elke aanvraag wordt individueel bekeken, we kunnen op voorhand geen garanties doen over het al dan niet starten van een traject. 

Vragen? Rebecca.cauwels@ejv.be
Aanmelden? Via dit formulier

Geef een reactie