Nieuws

Welkom, Evelien!

EJVBlogs

Net toen de coronacrisis losbarstte, gingen wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons EJV-team. Een stafmedewerker die ons team aan het begin van de zomer kon vervoegen. Iemand die met veel goesting in de organisatie van de kinderdag zal vliegen en met enthousiasme klaarstaat om kinder- en jongerenwerkers aller landen te gaan ondersteunen. En die vonden we in… een tweede Evelien!

Evelien, van harte welkom bij het EJV!

Hoe waren je eerste werkweken? Vallen de collega’s wat mee?

Merci! Het is nog wat zoeken naar mijn plekje in het team en ik ben vooral veel bezig met lezen, kijken, leren… Op mijn tweede werkdag werd ik meteen een hele dag in een teammeeting rond beleid en integriteit gesmeten. Dat is wel even goed opletten en alles proberen een plekje te geven, maar eigenlijk vind ik dat echt heel plezant. En zo ben ik meteen mee met wat de rest van het team doet. 

Tot nu toe is het allemaal nog leuker dan ik verwacht had. Die collega’s spelen daar zeker wel een rol in! Aangezien het vakantie is heb ik ze nog niet allemaal even goed leren kennen maar ik ben er zeker van dat dat snel zal komen.

Ik mocht al met een paar mensen een uitgebreide babbel doen en het is echt inspirerend om te zien hoe gepassioneerd iedereen hier is. Het enige verwarrende is alleen dat er hier nog een Evelien rondloopt, dus tijdens vergaderingen kijken we allebei af en toe op als er iemand 1 van ons roept!

Haha! Wat vind je behalve de collega’s het allerleukste aan het EJV?

Ik vind het vooral fantastisch om mee te kunnen werken in een organisatie waar ik mijn geloof handen kan geven. Alles wat we doen bij het EJV heeft bijna rechtstreeks impact op de jongeren die ik zelf ken, of op jeugdwerkers en de zondagschoolwerking in de kerken rondom mij.

Hiervoor was ik zelfstandig communicatie- en marketing consultant. Dat zegt niet veel he, haha! Zeg maar dat ik heel veel weet over sociale media, websites, en andere digitale manieren van babbelen met anderen. Ik gaf ook (en geef nog steeds af en toe) trainingen daarover aan overheden, non-profit organisaties en ondernemers. Een hele leuke, uitdagende job maar mijn geloof komt daar niet aan bod en dat begon ik toch te missen. Dus dat is iets dat ik enorm apprecieer aan mijn nieuwe functie bij het EJV.

Zeg, en even over jou zelf… Ben je getrouwd, heb je kinderen?

Ik ben 9 jaar getrouwd met Jeff en verhuisde voor de liefde van de ene kant van het land (Limburg) naar de andere (Oost-Vlaanderen). Ondertussen heb ik hier helemaal mijn plekje gevonden. We gaan op zondag naar De Rots in Wondelgem en daar vond ik een fijne thuisgemeente waar we helemaal ons ding kunnen doen. Daarnaast staat ons huis ook altijd open voor bijbelstudies en mama-avonden met vrouwen uit onze buurt.

Ik ben mama van 2 kindjes. Joshua is 4 en Emanuella (zeg maar Ella!) is 6. Ik denk dat zij mijn grootste motivatie waren om eens te kijken of het EJV iets voor mij zou zijn. Mee kunnen bouwen aan iets waar zij rechtstreeks mee te maken hebben, dat is iets bijzonders. Voor mijn dochter ben ik nu trouwens ook de coolste mama ooit want ik werk bij "de kampen" zoals zij het ziet haha!

Nog één vraagje dan: waar zie je het meest naar uit in de komende tijd bij EJV?

Ik zag een foto van een teammeeting met lekkere dessertjes, dus daar ben ik eigenlijk op aan het wachten! Haha, nee, ik kijk er vooral naar uit om samen met ons team te werken aan een sterk christelijk jeugdwerk. Kinderwerkers en jongerenwerkers ondersteunen in wat zij elke dag doen voor onze kinderen. Kindjes de dag van hun leven bezorgen tijdens de EJV Kinderdag. De EJV-kampen mee helpen ondersteunen. Eigenlijk alles dus!


Wij kijken er ook al naar uit!

Wil je meer weten over Evelien of heb je nu alvast een vraag? 

Mail haar dan via evelien.standaert@ejv.be

Geef een reactie