Ons team

Dit zijn wij! De personeelsploeg van het EJV. Vanuit heel verschillende achtergronden en met heel diverse talenten zetten we ons samen in voor jullie en jullie werkingen.

Het bestuursorgaan

Het grote plaatje, moeilijke beslissingen en heel wat cijfertjes. Dit zijn de mannen en madammen die richting geven aan onze organisatie.

Aanspreekpunt Integriteit

Bij het EJV is Anou Troch het Aanspreekpunt voor Integriteit. Zij behandelt al je vragen en meldingen die over grensoverschrijdend gedrag gaan.

Lidmaatschap

Bij het Evangelisch Jeugdverbond zijn we verbonden door de vriendschappen die we met elkaar aangaan, het plezier dat we samen beleven en ons geloof in Jezus dat we samen handen en voeten geven. Met meer dan 3000 zijn we, en jij kan er ook bij!

Sociale korting

Het EJV gelooft dat élk kind in staat moet zijn aan een kamp deel te nemen. Met z’n allen zorgen we ervoor dat ook kinderen met wat moeilijkere financiële of familiale omstandigheden tóch mee kunnen.

Nieuws

23.11.2023 - EJV

Doemamee!

Beperking of niet, élk kind verdient het om in hun buurt vrienden te maken voor ’t leven. Want samen ravotten, da’s veel toffer. Toch? Hijs dan mee de Doemamee-vlag op 3 december en toon aan de buitenwereld dat het EJV een plek is waar élk kind welkom is.