Vormingsdagen

Elk jaar organiseert het EJV vormingsdagen voor jeugdwerkers. In 2020 is dat niet anders. 
We trekken met ons team naar Kuurne & Leuven voor de kinder- en jongerenwerkersdagen. 

Werk je thuis, op kamp, in de kerk of op school met kinderen of jongeren? Dan zijn deze dagen er voor jou! Dit jaar hebben we de crème de la crème van het Nederlandse kinder- en jongerenwerker gevraagd om als hoofdspreker naar deze dagen te komen. 

In Kuurne verwelkomen we Bianca Boender. Zij coördineert ieder jaar de Opwekking Teenzone en zette het trainingscentrum YOU!NG op.
In Leuven komt Karin Koornstra die jarenlang aan het hoofd stond van straffe kinderwerkingen in Vlaanderen. Ondertussen woont ze terug in Nederland en schreef ze o.a. het boek Aanstekelijk kinderwerk. 

Tijdens de lunch kan je ronddwalen op onze inspiratiemarkt waar organisaties en workshopleiders hun beste materialen, ideeën en inzichten presenteren om jou mee te inspireren. Op deze markt kan je ook je tickets afhalen voor het uitgebreide workshopaanbod in de namiddag. 

Na een middag vol workshops brengen we iedereen opnieuw samen om de dag gezamenlijk af te sluiten. Kortom: je wil deze dag eigenlijk niet missen. Klik op de links hieronder voor praktische informatie per dag.


Je bent welkom 

 

Andere vorming

Afhankelijk van wat er leeft op het werkveld van je kinder- en tienerleiders probeert het EJV in te spelen op actuele noden. Kijk zeker bij 'Vormingen à la carte' en 'Pastoraat & weerbaarheid' voor interessante thema's!