10 – 12 jaar

27/10/2023 – 29/10/2023

Zennedal

Alsembergsesteenweg 130
1501 BUIZINGEN

Tony & Kirsten
Beeckmans-Heeman

Praktische info

Jullie (de Krossers) gaan een weekend tegemoet vol met krosspelen. Zalige spelen waarin we elkaar beter kennen en mogen bemoedigen maar ook waar we God beter leren kennen.

We willen samen zingen, dansen, lachen, elkaar bemoedigen, sporten, creatief zijn, grappen maken, genieten van lekker eten, kampvuur houden en nog zóveel meer!

En dit alleen maar omdat we God geweldig vinden en het belangrijk vinden om ons in alles van ons leven door Hem te laten leiden.

Dat klinkt toch alleen maar geweldig?

Kriskrosweekend is een weekend voor kinderen van ongeveer 10-12 jaar!
OPGELET: De plaatsen zijn beperkt!

Hoofdleiding

Hey, wij zijn Kirsten en Tony!

Samen met een gezellig groepje leiding organiseren wij dit najaarsweekend.

Data & Inschrijvingen

Algemene info

LEDENKORTING

Ben je een EJV-lid? Dan wordt automatisch een ledenkorting van 10 euro toegepast op de bovenstaande kampprijs. Alweer een goede reden om lid te worden van het EJV.

SOCIALE KORTING

We willen graag iedereen van de EJV-sfeer laten genieten. Daarom streeft het EJV er naar om de kampen betaalbaar te houden.  Jammer genoeg is het niet voor alle gezinnen financieel haalbaar om hun kinderen aan de kampen te laten deelnemen.

Gezinnen met bescheiden inkomens kunnen een beroep doen op een sociale korting van 30% op de totale kampprijs.

BETALINGSBELEID

Het inschrijvingsgeld dient ten laatste betaald te worden 1 maand na inschrijving. Uiteraard moet de volledige betaling steeds voor de start van de activiteit binnen zijn.

Kan je niet tijdig betalen of wil je gespreid betalen, neem dan contact op met boekhouding@ejv.be.

Als een inschrijving geannuleerd wordt, worden er annuleringskosten aangerekend: 10% van de kampprijs indien annulering meer dan 30 dagen voor aanvang gebeurt; 50% van de kampprijs indien annulering minder dan 30 dagen voor aanvang gebeurt.

Bij het voorleggen van een ziekteattest wordt enkel de administratieve kost van 10% aangerekend.