4 plekken voor EJV’ers
16 – 30 jaar

30/03/24 – 06/04/24

Pelunca

VAIDEI, Roemenië

Tobias Gagea

tobias@belgianmissionteam.be
+32 (0) 465 73 99 27

Reisbegeleiders en mentors

Tobias

Ik ben Tobias en ben 19 jaar oud. Ik ben een bachelor student van CTS en ben nu theologie aan het studeren. Het zou tof zijn om jullie mee te nemen naar Roemenië, waarvan ik afkomstig ben.

Elias

Afgelopen 2 jaar heb ik deelgenomen aan de outreaches naar Roemenië, bij Tijs en Jessica. Deze outreaches zijn me erg bijgebleven en hebben me dichter bij God gebracht. Dit jaar zal ik geen deelnemer, maar één van de begeleiders zijn. Mijn drijfveer is om allereerst onze Heer te dienen en de deelnemers kennis te laten maken met Gods werk in de Romadorpen.

André & Mieke

André (61) gaf na een woelig leven zijn hart aan de Heer en is reeds jaren actief lid van het Belgian Mission Team. Hij is huiskringleider in zijn gemeente, leider van een klein evangelisatie team en dient de Heer als vrijwillig buschauffeur bij de school met de bijbel Lommel. André zal meegaan als pastoraal verantwoordelijke.
Mieke (50) heeft een quasi voltijdse job als vrijwilligster bij dezelfde school. Zij doet kinderopvang, is zwemjuf, bus verantwoordelijke en geeft zondagsschool in de gemeente waar wij samenkomen. Mieke zal het kinderwerk mee in goede banen leiden.

Tijs & Jessica

Wij zijn Tijs en Jessica. Al 9 jaar dienen we de Here in Roemenië. Door middel van een diversiteit aan programma’s proberen we elke vorm van armoede te doorbreken. Ook discipelschap is iets waar ons hart voor brand. Samen met onze drie kinderen, Marie-Lou, Lowie en Rosalie, vormen we de familie Priem.

Praktische info

De reis kost 300€ (excl. vliegticket). Hier is inbegrepen: eten, slapen in slaapzaal (jongens en meisjes apart), vervoer in Roemenië. Na inschrijving kan je het vliegticket zelf boeken, hiervoor krijg je alle info.
Vervoer naar de luchthaven in Eindhoven bespreken we bij de voorbereiding.

De voorbereidingsdag gaat door op 24/2, 15-18u . Ook is er een nabespreking op 25 mei . Dit gaat beide door in Herentals. We verwachten dat je hier aanwezig bent.

We rekenen ook op jou om wat geld in te zamelen voor het project zelf.

Interesse & Inschrijven

Via de inschrijfknop kom je terecht op de website van Belgian Mission Team, daar vind je alle basisinfo nog eens op een rij, alsook een kort inschrijfformulier. Vul daar jouw naam, e-mailadres en korte motivatie in en zij nemen daarna verder contact met je op. Vergeet ook niet te melden dat je je inschrijft als EJV-deelnemer.

Inschrijven kan tem 23/2

De partner die deze inleefreis mogelijk maakt:

Deze reis is een initiatief van Belgian Mission Team. Zij staan in voor de inhoud en begeleiding van de reis.

Belgian Mission Team (BMT) is een groep van enthousiaste vrijwilligers met een hart voor gebroken en kansarme mensen. Ze willen deze mensen helpen met praktische ondersteuning en vriendschap.

Meer info: www.belgianmissionteam.be